header
 
Kantoor Diensten Priv zaken Professionele zaken Kosten Contact & ligging

 
Informatie en advies Bemiddeling Onderhandeling Bijstand in procedures
 

 
 
Hélène Claeys als informateur en adviseur

Een goed advies kan vaak de kosten voor het voeren van een procedure vermijden. Daarom is het u laten bijstaan met degelijk advies prioritair en helpt het vaak verdere problemen uit de weg te gaan.

Als particulier, ondernemer of bedrijf wordt u immers vaak geconfronteerd met juridische teksten zoals wetten, contracten, reglementen enzovoort. De juridische draagwijdte van die juridische teksten juist inschatten, is niet eenvoudig. Ook kan het ondertekenen van de verkeerde zaken bij sommige aangelegenheden soms verstrekkende gevolgen hebben. Daarom is het prioritair om correct geïnformeerd te zijn vooraleer u stappen onderneemt, zoals bijvoorbeeld bij de ondertekening van een overeenkomst of bij de aankoop van een pand. U correct laten informeren door een advocaat zal eventuele problemen in de toekomst uit de weg gaan.

Hélène Claeys doet er alles aan om u correct te informeren en bij te staan waar nodig. “Voorkomen is beter dan genezen” en de snelheid waarop u handelt, is bepalend voor het verdere verloop van uw dossier.

Blijf dus niet op uw lauweren rusten, maar neem vandaag nog contact op.
 
 

  H�l�ne Claeys - Advocaat - info@advocaat-claeys.be